Γλυπτά του Παρθενώνα: «Ανήκουν στο Ηνωμένο Βασίλειο» – Ξεκόβουν κάθε σενάριο επιστροφής οι Βρετανοί

 


Γλυπτά του Παρθενώνα: «Ανήκουν στο Ηνωμένο Βασίλειο» – Ξεκόβουν κάθε σενάριο επιστροφής οι Βρετανοί με την δικαιολογία ότι:
===================================================================
 θα «άνοιγε τον ασκό του Αιόλου» και θα ήταν ένας «επικίνδυνος δρόμος«, αφού θα προκαλούσε αντιπαράθεση και για τα υπόλοιπα εκθέματα του Βρετανικού Μουσείου. «Θα άνοιγε την πύλη στο ερώτημα για ολόκληρο το περιεχόμενο των μουσείων μας», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Εκπρόσωπος του μουσείου δήλωσε  ότι δεν θα «διαλυθεί» η συλλογή του, αλλά ότι «εξετάζονται μακροπρόθεσμες συνεργασίες όπως σε μορφή δανείου.

Όταν γνωρίζουμε με ποιο τρόπο έχουν έρθει στα χέρια των βρετανών και ποια στάση κρατούν κάτι που δεν πρόκειται να αλλάξει στο προσεχές μέλλον όσο και αν λέει η σημερινή Κυβέρνηση ότι θα ανατρέψει κάτι το οποίο την εξυπηρετεί  μια και πλησιάζουμε και σε εκλογές και θέλει να βάλει το θέμα στην φαρέτρα της και να το χρησιμοποιήσει ως όπλο καθαρά για εσωκομματικούς σκοπούς κάτι το οποίο έγινε και στο παρελθόν μέχρι να ξεχαστεί το θέμα σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Έλληνα-ίδα κανείς δεν έχει σκοπό να κάνει ούτε καν τα αυτονόητα άς μην γελιόμαστε, και αυτό γιατί δεν ενδιαφέρονται για εσένα αυτά τα κόμματα τα οποία κυβέρνησαν και κυβερνούν (με ψεύτικα αποτελέσματα)   όλοι τόσα χρόνια και σε κατέστρεψαν και σε καταστρέφουν γιατί αυτό ξέρουν και τίποτε άλλο.

Όσο είδαμε τόσα χρόνια εθνικές υποθέσεις να λιμνάζουν στα χρονοντούλαπα άλλο τόσο θα έρθουν όσα είναι δικά σου στην κατοχή σου. 

Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι μόνο αν  ΕΣΥ  ενεργοποιηθείς  γιατί μόνο έτσι μπορείς να φέρεις το επιθυμητό αποτέλεσμα.

ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 

ΜΟΡΦΙΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ  
ΥΠΟΨ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Ν. ΕΒΡΟΥ 
                                                                
 






Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια